Alla inlägg den 13 februari 2013

Av Susan Öhrstedt - 13 februari 2013 18:47

Så skönt att lägenhetsrenoveringen börjar lida mot sitt slut för jag tror att Tyra, Patrik och jag börjar bli trötta på detta nu. Jag har i och för sig inte varit så aktiv med lägenheten den sista tiden men då har Tyra och framför allt Patrik pulat vidare. Känns lite stressigt då vi har liksom två deadlines att passa. Dels att Tyras andrahandskontrakt löper ut den sista februari och att Patrik åker på mission i mitten av mars. Innan Patrik åker så finns det lite annat att fixa med på vårt eget ställe, inte bara själva lägenheten men vi kommer nog att hinna med allting.


Så här kommer lite mer bilder från lägenheten:


Handtagen på plats, dekorlisterna sitter där de ska och täcksidan är också monterad. Det som inte syns är att el och vatten/avlopp är kopplade. All el till belysningen är inte klar än men blir efter kaklingen som kommer ske i helgen.



Kyl och frys kopplad och skjutdörrarna justerade



Badrummet med nytt handfat och underskåp och nytt spegelskåp. Nej, spegeln är inte i så dåligt skick utan skyddsplatsen är kvar. Nya blandare och ny dusch. Patrik har kopplat vatten och avlopp + en massa annat. Tyra har borrat och skruvat upp nya krokar, toapapperhållare, en till spegel, handdukshållare, duschstång mm. Sen när allt är klart där inne ska golvet bonas och fogarna målas med en speciell fogpenna.



Tyras tapet som sitter på två väggar i sovrummet och hennes ommålade munkstol. 



Vardagsrummet börjar se bebott ut



Tyra håller på att måla om sitt blivande köksbord. Kommer bli så snyggt med de gråa köksluckorna och det svarta kaklet.


   

Ovido - Quiz & Flashcards