Alla inlägg den 25 juli 2010

Av Susan Öhrstedt - 25 juli 2010 18:49

Hur kan hon skriva om en date så öppet när hennes man brukar läsa bloggen? Ja, det kan man undra och måste göra er besvikna för så spännande som det låter var det faktiskt inte. Hett blev det visserligen emellanåt och ibland kändes som om att vi känt varandra hela livet, trots att vi nyss träffats. Kunde tro att vi också varit gifta i många år då irritation uppstod och mindre väl valda ord studdsade ut ur min mun. Här nedan kommer en bild på min heta date ;)  


 Har mött min beskärda del av containrar i mitt liv!    


Tyra och jag har storröjt i stall och loge, även lite i verkstaden. Blev så väldigt fint och organiserat när vi fick fria händer nu när Patrik inte är hemma. Skämt åsido så tror jag inte att vi har slängt något som han inte heller skulle ha velat slänga. Vi har inte hunnit med annat i helgen än att fixa med detta men vi är så nöjda, och tack Tyra för all hjälp. Gissa om det var skönt att duscha idag, håret var så äckligt av all sopdamm som fastnat där under dagens sopning av stall och verkstadsgolv. Tyra och jag gick med munskydd mest hela tiden, ville inte andas in den dammen eller få ett astmaanfall .


     

Lite svunna tider finns det spår av än i stallet och vi tänker inte ta bort det heller, alltid intressant att se en bit historia i en fastighet.

Så här fint blev det, tog inga bilder före röjningen men det var fullt av sågspån, brädor, spindelväv, isolering, gammalt golv, kattpiss, spånskivor och skit, mög och helvete.   


Patrik har ringt sitt veckliga samtal, tyvärr så ringer han bara en gång i veckan. Lite för lång tid tycker jag utan att få höra hans röst. Varje gång säger jag till  honom och varje gång blir det likadant som veckan innan. Nästa gång han ringer ska jag prova en ny strategi, inte säga alls att han ska ringa snart igen.

Han har det bra och de gör vad de ska där nere. På sin status idag på facebook skrev Patrik att han hade pullat i verkstaden på båten, hmmm, undrar vad han hittar på egentligen om dagarna. Men det är klart, om jag har en het date så kan väl han pulla! Nej, han menade givetvis pulat i verkstaden (eller) ;)  


       

Från skit, mög och helvete till lite mer sköna bilder!

Igår kväll var det en fantastisk lila solnedgång.

Hur kan det vara en rosa gurkörtsblomma när de övriga på samma stjälk blommar i blått?  

Ebba vilar medans matte rensar i köksträdgården.  

Ovido - Quiz & Flashcards