Alla inlägg den 19 mars 2013

Av Susan Öhrstedt - 19 mars 2013 19:00

Är så stolt över vad vi har gjort tillsammans, Tyra, Patrik och jag. Så stolt att det pirrar lite i magen faktiskt. Tänk vad man kan fixa och göra själv om viljan och viss kunskap finns där. På begäran kommer nu här före och efterbilder på lägenheten.



Köket

        

Jag hoppas verkligen att ni kan se skillnad på gamalt och nytt, annars får ni kolla synen ;)



Badrummet

         
Som ni ser har vi bytt ut allting utom toalettstolen



Vardagsrummet

       

Måste bara säga att vardagsrummet blev jättefint. Med nyslipat ekgolv och oljat, vit färg på väggar och tak samt lister och en målad fondvägg vid fönstrena. Sen gör ju Tyras inredning liiiite att det blir så mysigt :)



Blandat

     

Hallen, ena hörnan av vardagsrummet och en krok i hallen.


Ja, jag vet att sovrummet inte är med på bild men fick inte fota det då det såg ut som ett bombnedslag där. Men lugn, bara lugn bilder kommer framöver, när Tyra har röjt där. Har inte räknat ihop alla kvitton än på renoveringen men skulle tro att vår budget på 70 000 nog spräcktes och jag gissar på 15 000 till. Får se sen när miniräknaren och mapen med alla kvitton kommer fram. Hade varit kul att värdera lägenheten nu och se om det gjort någon skillnad med renoveringen. Skulle tro det men man vet ju aldrig riktigt säkert. I vilket fall som helst så kommer Tyra bo centralt, fint och bra i lägenheten i många år.


      

Ovido - Quiz & Flashcards