Alla inlägg den 24 mars 2013

Av Susan Öhrstedt - 24 mars 2013 21:20

Den börjar komma smygandes igen ... den där som kom då Patrik var bort för tre år sedan på ME02. Nu menar jag inte någon som lurar i buskarna här och försöker lägga in en stöt på en militärfru som just nu är ensam hemma ;) Utan den där ångesten som kommer igen om kvällarna. Måste hitta på något att göra då så att den inte blir för stark. Förra gången tränade jag vilket blev överträning på köpet och sen rätt in i kaklet med depression. Nu har jag chansen att göra om och göra rätt istället :) Har fått förslag om att baka istället, kanske ska prova det :) Men det blir nog lite lagom träning också, ingen risk numera att det blir övertränat något hos mig med tanke på fibromyalgin.


Senaste veckan i bilder:


 

Påskarrangemang á la Susan. Enda påskgrejerna som är framplockat hos mig, än så länge. Man blir ju inte sugen på at påska när vädret är som det är.  


       

Bild 1) Sotning av pannan, denna bild var innan det var sotat. Blev så fint!

Bild 2) Ebba höll mig sällskap utanför pannan när jag sotade.

Bild 3) Så här fin blir man efter sotning ;)

Bild 4) Jobbat hemifrån både lördag och söndag eftersom det är så mycket för mig att göra på jobbet. Men detta kommer inte att bli en vana utan bara i undantagsfall.


 

Nu har det börjat.... grävningen för att lägga ner avloppsrör och vattenledningar som ska kopplas till det kommunala näten. Än så länge har det inte kommit nära något hus än men snart så. Ska bli skönt med vatten och avlopp som är kommunalt.     

Ovido - Quiz & Flashcards