Alla inlägg den 1 juli 2012

Av Susan Öhrstedt - 1 juli 2012 18:43

Det oerhört spännande livet på Sollyckan fortsätter och idag har jag bråkat med pissmyror, rivit sönder överkroppen på argsinta björnbörssnår och vildsinta hallonbuskar, kämpat mot bromsar och mördarsniglar och slagit mig igenom ett syrensnår. Som ni förstår har jag pysslat i trädgården hela dagen idag och känner mig rätt nöjd med vad jag gjort :) Belv ett dopp i poolen också.

Just nu spelar Patrik Morden warfare 2 och Tyra pillade på sin telefon men hon ska fixa lite med middagsmaten nu, Fajitas. Ska bli så gott!

Fick hem bränne idag så nu blir det att lava ved de närmaste veckorna, eller snarare Patrik har lite att lava eftersom min rygg inte gillar den sysselsättningen :(. Fick och fick, man får väl pröjsa för allt här i livet ;).

Hoppas på en något sånär lugn arbetsvecka så jag hinner färdigt med saker som jag har planerat att beta av i tid inför semestern som i och för sig är om 4 veckor. Men bra att försöka vara ute i god tid för det kan dyka upp problem som man aldrig stött på tidigare som systemförvaltare och att det kan vara grejer som måste fixas nu. Det roligaste är när man själv kommer på lösningen på problemet :)


 

Som det växer i köksträdgården, närmast är det hallon sen lök och till vänster potatis och till höger längst bort är det jordgubbarna som gett ca 10 l ätbara och 3 l ruttna och säsongen har bara börjat :).


 

En trädgårdsarbetares röra ;) och fint blev det efter röjning under syrenerna och ansning av rosorna.

 

Små skira nävor som jag planerade för ca 4 år sedan under de uppstammade syrenerna.  


Ovido - Quiz & Flashcards