Alla inlägg den 22 februari 2010

Av Susan Öhrstedt - 22 februari 2010 18:22

Nu hoppas jag verkligen att det här inlägget äntligen kommer iväg som det ska, har blivit utslängd från bloggen ett antal gånger nu. Skitirriterande  Sedan dom började göra om en massa på bloggen har det börjat strula. Håller det på så här kommer jag defintivt byta bloggställe! Nu över till annat.


Kommentar från mig strax innan Patrik skulle hoppa ur bilen och ta tåget till Karlskrona ikväll: jag mår illa, så mycket vill jag att du inte åker iväg.  Men inte ens det hjälpte, han åkte ändå, suck!

Helgen har varit som den brukar men tänkte inte tråka er med bilder där vi sågar, målar eller skruvar. Utan byter fokus till en utav livets stora njutningstillfällen, nämligen mat. Eller vad trodde ni, att det skulle komma bilder på övningar utan kläder… Nej, vet ni vad!

Söndagsmiddagen började med brödbak av både glutenfritt och vanligt mjöl


Blomkålssoppa på gång och nybakta brödet på avsvalning, luktade supergott i helt huset 

 

  

Våran söndagsmiddag och det var lika gott som det ser ut. Tyra kunde knappt vänta tills jag fotat färdigt för hon var så hungrig. Hade bara ätit sen frukost, så går det när man festar hela natten! Patrik tyckte i och för sig inte om soppan men han gillar ingen soppa överhuvudtaget.


  

                  

Ovido - Quiz & Flashcards