Alla inlägg den 27 april 2010

Av Susan Öhrstedt - 27 april 2010 19:59

            

Så här mycket grejer blev det och kolla in kvittot som jag håller i, ooops!


Jag gick upp som en vanlig vardag, dvs. 5.30 och Tyra gick nog upp tidigare än vad hon brukar göra än en vanlig skoldag. Tänk vad hon offrar sig för att åka och handla på Gekås. Vi åt frukost under tiden som vi körde, stekta äggmackor så att man står sig länge och orkar handla riktigt mycket. Det var lagom med folk i butiken och väldigt fina kläder, framförallt på herravdelningen. Det var synd att Patrik inte var med för han hade fastnat för många av plaggen, eller så hade hans snålhet slagit till och sagt ifrån. Vi hade två vagnar och de blev fulla, inte rågade men mycket grejer blev det ju! Har aldrig handlat för så mycket tidigare på Gekås. Tror att det var tre faktorer som spelade:


Nr 1) Inköpslistan påbörjades flera månader innan shoppingturen

Nr 2) Sparat pengar ett tag

Nr 3) Den största faktorn var nog att Patrik inte var med och sa stopp ;)


            

Patriks nya kalsonger, en aningens snyggare än marinens mossgröna ;) Många filmer blev det också så nu kan Tyra och jag ha mycket filmtajm. Klädeshögen ni ser är bara Patriks plagg, ni kan gissa vems hög som var störst (kom närmre skrämen så viskar jag det....Tyras)  


Tyra och jag är i varje fall jättenöjda, det var ett plagg som Tyra inte blev så glad över. Hon får skylla sig själv eftersom hon inte prövad dom i butiken. Det var ett par capri/piratbyxor a la träningsmodell och på Tyra blev det ett par tajta långkalsonger, mummelbyxor fick ett ansikte igen. Ha, ha, jag skrattade så jag nästan kissade på mig när jag såg det och tårarna rann nedför kinderna. Vad gäller kläder så handlade vi 45 plagg och när vi slog ut genomsnittspriset blev det 96.50 Tyra och jag tog 18 plagg vardera, fast två av ”mina” är presenter och 9 plagg är Patriks. Vi tyckte verkligen att han behövde uppgradera sin garderob väldigt mycket och hoppas han kommer att tycka om plaggen.


       

Kan ni gissa vad detta är, och de hör inte ihop för om de skulle komma nära varandra så går den ena saken sönder

    

Ovido - Quiz & Flashcards