Alla inlägg under november 2009

Av Susan Öhrstedt - 7 november 2009 11:06

Patrik var helt mörbultat och hade svårt för att sätta sig i bilen när jag hämtade honom i Helsingborg igår kväll. Han påstår att det är pga närstridsövningar, men jag vet nog vad det är.....Tortyren i den gamla ladan på vischan någonstans i Skåne. Eller, han hade svårt för att sätta sig, hum...ett gäng grabbar på ett logemente som har kul med varandra i duschen. Skämt å sido så är det skönt att han kom hem i helgen, gissa om han hade mycket att berätta, tror jag somnade ifrån hans prat i sängen igår.

Idag blir en oerhört spännande dag långt från tortyr och hjärntvätt, vi ska ta in utemöblerna till stallet och isolera och sätta upp OSB-skivor på ovanvåningen. Ska koncentera oss på vårat sovrum så jag kan flytta in där, vill inte sova ute i gästrummet själv även om hundarna är med mig där. Stackars Tyra sover själv i huset och dessutom är det lång väg att famla i nattmörkret när jag ska kissa mitt i natten.

Av Susan Öhrstedt - 5 november 2009 09:35

Har min man helt glömt av sitt gamla liv eller är vi helt enkelt dissade av honom nu när han är militär? Patrik har inte ens en gång kommit fram till sin destination Karlskrona, det kom fram en främling till honom på tåget, drogade Patrik och fick honom att kliva av i någon bonna-håla på Skånska slätten.  Hjärntvättning pågår i en förfallen gammal lada under tortyrliknande förhållanden och Patrik har under den snart gångna veckan blivit spion istället!

Fortsättning följer….

Av Susan Öhrstedt - 3 november 2009 15:54

Trodde jag skulle få vräka mig i våran säng inatt men ack vad jag bedrog mig, min andra hälft numera, dvs.Hostan hade bestämt sig för att förstöra ännu en natt. Så vid 01.30 var det bara till att gå ner till soffan och sittsova i den och den sömnen blir ju så himla skön!

Igår kväll när jag stod och lagade mat så hörde jag Patriks firmabil och tänkte att nu kommer han lagom hem till middagen, men så slog det mig att han inte kommer hem till middag på länge. Det var inte hans bil utan någon annans.  Tänk vad vanan sitter i ändå!

Luktar rök om mina fingrar känner jag när jag sitter här vid datorn, nej, jag har inte börjat röka! Precis tänt pannan, temperaturen inomhus låg på 17 när jag kom hem, tur man inte har löständer för då hade dom skallrat. Blåst oerhört mycket idag och då menar jag i Skånevindars mått mätt, alltså SKITMYCKET, därför så kallt inne. Nej, nu gnyr hundarna om att de vill komma in och med detta väder innebär det avtorkning av tassar innan ingång, katten kommer inte heller undan.

Av Susan Öhrstedt - 2 november 2009 09:25

Körde in Patrik till Knutpunkten i Helsingborg vid 07.15 till tåget som skulle gå 07.43 mot Karlskrona. Det är väl inget märkvärdigt med det? Nej, det håller jag med om men detta är början på ett nytt äventyr i våra liv, Patrik blir militär from idag 091102. Jag ska erkänna att den första veckan kommer säkert inte Patrik-abstinensen sätta in, van vid att han jobbar borta på resejobb ibland. För två veckor sedan när det blev klart att Patrik fått den tjänst han sökt började en massa tankar snurra i mitt huvud. Hur kommer det att gå? Vad gör jag om det, eller det skulle hända här på gården? Till slut fick jag hejda mig och tänka på att ta en sak i taget och möta problemen då de uppstår, inte innan. Det blev inte någon romantisk helg innan Patrik åkte till Karlskrona, han fick byta till vinterdäcken på bilen och köra in ved till pannan och jag har legat i soffan mest hela tiden pga en envis förkylning. Visst låter det mysigt och oerhört gosit! Kunde inte ens ge honom en puss på munnen som farväl då jag inte vill baskeluska ner honom, så det fick bli en puss på kinden istället. Jag slår vad om att Patrik sitter på tåget just nu och börjar bli lite nervös, fast han är lugnet självt trodde han att nervositeten skulle komma ju närmre Karlskrona han skulle komma. Själv är jag oerhört trött, kunde inte sova inatt pga min jobbiga hosta utan fick gå ner och sitta framför teven och somnade vid fem halvsittandes, för då var hostan inte lika jobbig. Har inte ätit frukost än och precis ring in till jobbet att jag blir hemma idag också, var hemma i fredags också. Min förhoppning är att jag ska hitta något bra medel på Apoteket, tog en Noskapin i fredags men det visade sig att jag inte tål den för den innehåller laktosmonohydrat och fick så ont att jag hade håll av krampen i magen. Ska för alltid undvika mediciner med laktosmonohydrat i!   

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards